Varnost | Zdravje | Delo

E-učilnica EVZD

E-učilnica e-VZD na enem mestu združuje uporabne informacije in strokovna ter učna gradiva s področja varnosti in zdravja pri delu, pregled zakonodaje, inovativne ukrepe z obravnavanega področja, predloge za prilagoditev delovnih mest ter stalno strokovno podporo.
Projekt eVZD sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.
Brezplačno strokovno svetovanje

Svetovanja in strokovna podpora

Svetovanja in strokovna podpora v zvezi z uporabo e-učilnice ter izvajanjem varnosti in zdravja pri delu v vaši organizaciji. Svetovanja izvajajo strokovnjaki s področja medicine dela, varnosti in zdravja pri delu, prava in ekonomije.
Multidisciplinaren tim strokovnjakov s področja medicine dela, varnosti in zdravja pri delu, prava in ekonomije vam je na voljo za svetovanja in podporo v zvezi z uporabo e-učilnice ter izvajanjem varnosti in zdravja pri delu v vaši organizaciji.
Varnost in zdravje pri delu

Izobraževalni posnetki

Pripravljamo 5 izobraževalnih video posnetkov konkretnih prilagoditev delovnih mest, zlasti starejšim od 45 let, v slovenskih delovnih organizacijah z manj kot 50 zaposlenimi in iz petih najbolj izpostavljenih gospodarskih dejavnostih po številu nezgod pri delu. Izobraževalni posnetki bodo sistematično prikazovali proces od začetka do konca posamezne prilagoditve delovnega mesta.

Potrebujete več informacij?

V kolikor imate v zvezi s projektom kakršnokoli vprašanje smo z veseljem na voljo.
Scroll to Top

Imate vprašanje s področja varnosti in zdravja pri delu ali uporabe e-učilnice?

V okviru projekta e-VZD vam brezplačno svetujejo strokovnjaki s področij medicine dela, varnosti in zdravja pri delu, prava in ekonomije.