Usposabljanja za promocijo varnosti in zdravja evzd

Izobraževalni posnetki

V e-učilnici bo objavljenih 5 izobraževalnih video posnetkov konkretnih prilagoditev delovnih mest, zlasti starejšim od 45 let, v slovenskih delovnih organizacijah z manj kot 50 zaposlenimi in iz petih najbolj izpostavljenih gospodarskih dejavnostih po številu nezgod pri delu.

Potrebujete več informacij?

Pripravljamo 5 izobraževalnih video posnetkov konkretnih prilagoditev delovnih mest, zlasti starejšim od 45 let, v slovenskih delovnih organizacijah z manj kot 50 zaposlenimi in iz petih najbolj izpostavljenih gospodarskih dejavnostih po številu nezgod pri delu. Izobraževalni posnetki bodo sistematično prikazovali proces od začetka do konca posamezne prilagoditve delovnega mesta.

Če želite biti sproti obveščeni o novo objavljenih vsebinah v e-učilnici in dostopati do e-izobraževanj, vas vabimo k registraciji v e-učilnico.

Strokovna podpora in svetovanja

Multidisciplinaren tim strokovnjakov s področja medicine dela, varnosti in zdravja pri delu, prava in ekonomije vam je na voljo za svetovanja in podporo v zvezi z uporabo e-učilnice ter izvajanjem varnosti in zdravja pri delu v vaši organizaciji.