Splošni pogoji poslovanja

Opis in namen e-učilnice

E-učilnica je bila izdelana v okviru projekta »Usposabljanje delodajalcev za promocijo varnosti in zdravja pri delu (e-VZD)«, katerega nosilec je Fundacija za izboljšanje zaposlitvenih možnosti VZHOD.SI in ki ga sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

Namen e-učilnice je ozaveščanje in izobraževanje delodajalcev, strokovnih delavcev za varnost in zdravje pri delu, zaposlenih in druge širše javnosti o področju varnosti in zdravja pri delu.

V e-učilnici so na voljo brezplačna e-izobraževanja iz aktualnih področij varnosti in zdravja pri delu, strokovna gradiva in podporna orodja, stalna strokovna podpora in svetovanja v zvezi z izvajanjem varnosti in zdravja pri delu ter uporabo e-učilnice ter izobraževalni video posnetki konkretnih prilagoditev delovnih mest starejšim zaposlenim.

Registracija v e-učilnico in izdelava uporabniškega profila

Postopek registracije in izdelave uporabniškega profila poteka po naslednjih korakih:

  1. Vnesite izbrano uporabniško ime, elektronski naslov in geslo v obrazec »Registracija«. Uporabniško ime in geslo si izberete sami. Zapomnite oziroma zpišite si ju, saj ju boste morali vpisati ob vsaki prijavi v portal. V kolikor ne izpolnite vseh polj, se ne morete registrirati.
  2. Označite, ali se strinjate s Pogoji in določili uporabe e-učilnice ter ali se strinjate, da na vpisani elektronski naslov prejemate obvestila o na novo objavljenih vsebinah v e-učilnici ter nato kliknite gumb »REGISTRACIJA«.
  3. Na vpisani elektronski naslov boste prejeli obvestilo o uspešni registraciji v e-učilnico. V primeru, da ne prejmete sporočila, preverite tudi neželjeno elektronsko pošto oziroma “spam”.
  4. Ko želite naslednjič dostopati do vsebin v e-učilnici vpišete vaše uporabniško ime ali elektronski naslov in geslo v obrazec »Prijava«.

Podatki, ki se zbirajo v e-učilnici

  • E-poštni naslov: vnesete lahko katerikoli veljavni e-poštni naslov. E-poštni naslov se ne bo uporabljal za komercialne namene.
  • Uporabniško ime: izberete ga sami in je potreben za prijavo v e-učilnico.
  • Geslo: izberete ga sami in je potreben za prijavo v e-učilnico. V primeru pozabljenega gesla uporabniki izberejo novo geslo, ki postane veljavno, ko potrdijo sporočilo o spremembi gesla, ki ga prejmejo na izbrani e-poštni naslov.

Dnevniške informacije

Pri dostopanju do e-učilnice naši strežniki samodejno posnamejo informacije, ki jih vaš brskalnik pošlje, kadarkoli obiščete spletno stran. Strežniški dnevniki lahko vključujejo informacije, kot so vaša spletna zahteva, vaša interakcija s storitvijo, vrsta brskalnika, datum in čas vaše zahteve. IP-naslovi se ne shranjujejo v sistem.

Varovanje osebnih podatkov

Ob registraciji zahtevani podatki so potrebni za vodenje vašega profila v sistemu e-učilnice in jih varujemo strogo zaupno v skladu z določili Zakona o varstvu osebnih podatkov – ZVOP-1-UPB1 (Uradni list RS, št. 94/2007 z dne 5.8.2004) in Zakona o spremembah in dopolnitvah Zakona o varstvu osebnih podatkov – ZVOP-1A (Uradni list RS, št. 67/2007 z dne 27.7.h2007).

Shranjevanje in obdelava podatkov

Podatki, ki jih vnesete v e-učilnico, niso dostopni zunanjim uporabnikom in se v sistemu e-učilnice hranijo skladno z določili Zakona o varstvu osebnih podatkov – ZVOP-1-UPB1 (Uradni list RS, št. 94/2007 z dne 5.8.2007) in Zakona o spremembah in dopolnitvah Zakona o varstvu osebnih podatkov – ZVOP-1A (Uradni list RS, št. 67/2007 z dne 27.7.2007).

Kontaktne informacije

V primeru tehničnih težav z e-učilnico se lahko obrnete po pomoč na info@iri-lj.si in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Scroll to Top

Imate vprašanje s področja varnosti in zdravja pri delu ali uporabe e-učilnice?

V okviru projekta e-VZD vam brezplačno svetujejo strokovnjaki s področij medicine dela, varnosti in zdravja pri delu, prava in ekonomije.