Vabilo na konferenco eVZD: Varnost, zdravje, delo – skupna skrb delodajalca in delavca s primeri dobrih praks, 20.4.2021 – Fundacija Vzhod

SLIA-14

Varnost in zdravje pri delu morata biti skupna skrb delodajalca in delavca že od posameznikovega prvega delovnega dne. Varna in zdrava delovna mesta namreč koristijo vsem – zaposlenim, delodajalcem in celotni družbi. Skrb za ohranjanje in izboljševanje zdravja zaposlenih je zelo pomembna, saj so zdravi in zadovoljni zaposleni produktivnejši in ustvarjalnejši, prav tako pa redkeje zbolijo in redkeje odhajajo v bolniški staž.

Na strokovni konferenci projekta e-VZD bomo s specialisti medicine, dela prometa in športa obravnavali dodano vrednost zdravih zaposlenih, ki delajo v varnem in zdravem delovnem okolju, kako se lotiti prilagoditve delovnih mest z vidika varnosti in zdravja pri delu ter kako ergonomsko prilagoditi delovno mesto, tudi pri delu na domu. Prav tako pa se bomo seznanili s postopanjem pri testiranju zaposlenih na covid-19.

Strokovna konferenca bo potekala v torek, 20. 4. 2021 ob 9.30 v spletni obliki. Prijavljenim bo na dan dogodka posredovana povezava z dostopom do konference.

Prijavite se TUKAJ.
Podrobnejši program konference TUKAJ.

Strokovna podpora in svetovanja

Multidisciplinaren tim strokovnjakov s področja medicine dela, varnosti in zdravja pri delu, prava in ekonomije vam je na voljo za svetovanja in podporo v zvezi z uporabo e-učilnice ter izvajanjem varnosti in zdravja pri delu v vaši organizaciji.
Scroll to Top

Imate vprašanje s področja varnosti in zdravja pri delu ali uporabe e-učilnice?

V okviru projekta e-VZD vam brezplačno svetujejo strokovnjaki s področij medicine dela, varnosti in zdravja pri delu, prava in ekonomije.