Vabilo na konferenco: Varnost, zdravje, delo tudi za starejše zaposlene, 24.9.2020 – Prenos v živo

Nova in nastajajoča tveganja za varnost in zdravje pri delu

Spoštovani,

vljudno vas vabimo na strokovno konferenco z naslovom »Varnost, zdravje, delo – tudi za starejše zaposlene«, ki bo potekala v  četrtek, 24. septembra 2020, od 9.00 do 12:00  ure, s prenosom v živo preko https://www.facebook.com/stajerskagospodarskazbornica, https://www.evzd.si/ in https://www.stajerskagz.si

Konferenca bo potekala v okviru projekta »Usposabljanje delodajalcev za promocijo varnosti in zdravja pri delu (e-VZD), ki ga sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

Na konferenci bomo razpravljali o kršitvah na področju varstva in zdravja pri delu s predlogi, o promociji zdravja in dejavniki tveganja v povezavi z delom starejših zaposlenih, ter predstavili primere dobrih praks v Sloveniji.

Konferenca je namenjena delodajalcem, managerjem, kadrovskim delavcem, predstavnikom strokovne javnosti, pa tudi vsem ostalim, ki jih tema zanima in so tako ali drugače dejavni na tem področju.


Udeležba na konferenci je brezplačna.

 

Prijavite se TUKAJ.
Podrobnejši program konference TUKAJ.

Konferenca bo izvedena v skladu s priporočili in smernicami NIJZ.

 

V primeru dodatnih vprašanj prosimo pokličite na telefonsko številko 040 635 804.

Veselimo se srečanja z vami!

Oskar Salecl,                                                   Jože Smole,                    mag. Aleksandra Podgornik,

direktor Fundacije VZHOD.SI                  generalni sekretar ZDS                    direktorica ŠGZ

 

Strokovna podpora in svetovanja

Multidisciplinaren tim strokovnjakov s področja medicine dela, varnosti in zdravja pri delu, prava in ekonomije vam je na voljo za svetovanja in podporo v zvezi z uporabo e-učilnice ter izvajanjem varnosti in zdravja pri delu v vaši organizaciji.
Scroll to Top

Imate vprašanje s področja varnosti in zdravja pri delu ali uporabe e-učilnice?

V okviru projekta e-VZD vam brezplačno svetujejo strokovnjaki s področij medicine dela, varnosti in zdravja pri delu, prava in ekonomije.