Spletna predstavitev javnega razpisa e-VZD: Priprava akcijskega in finančnega načrta ter konkretna prilagoditev delovnih mest

ohranjanje in krepitev dusevnega zdravja zaposlenih


Fundacija za izboljšanje zaposlitvenih možnosti VZHOD.SI, ustanova
vabi na spletno predstavitev javnega razpisa za zbiranje ponudb v okviru projekta  »Usposabljanje delodajalcev za promocijo varnosti in zdravja pri delu (e-VZD)« za podporo organizacijam pri pripravi akcijskega in finančnega načrta ter konkretni prilagoditvi delovnih mest ter predstavitev E-čilnice.

Predstavitev bo potekala v četrtek,
21.5.2020, od 10.00 do 11.00 ure preko spletnega orodja MS Teams.

 

Javni razpis na … https://www.evzd.si/razpis/

Namen predstavitve je podrobna seznanitev prijaviteljev z besedilom javnega razpisa in razjasnitev vseh morebitnih vprašanj v zvezi s prijavo ter predstavitev spletne E-učilnice.

Vprašanja v zvezi z objavljenim javnim razpisom lahko zastavite samo pred predstavitvijo na elektronski naslov info@fundacija-vzhod.si najkasneje do srede, 20.5.2020.

Prijave zbiramo na https://www.stajerskagz.si/izdelek/spletna-predstavitev-javnega-razpisa-e-vzd-priprava-akcijskega-in-financnega-nacrta-ter-konkretna-prilagoditev-delovnih-mest

Udeležba je brezplačna!

Strokovna podpora in svetovanja

Multidisciplinaren tim strokovnjakov s področja medicine dela, varnosti in zdravja pri delu, prava in ekonomije vam je na voljo za svetovanja in podporo v zvezi z uporabo e-učilnice ter izvajanjem varnosti in zdravja pri delu v vaši organizaciji.
Scroll to Top

Imate vprašanje s področja varnosti in zdravja pri delu ali uporabe e-učilnice?

V okviru projekta e-VZD vam brezplačno svetujejo strokovnjaki s področij medicine dela, varnosti in zdravja pri delu, prava in ekonomije.